Aktuelt

Inviterer alle leietakere til krafttak for bedre søppelsortering

Vi påvirker alle miljøet, enten vi vil eller ikke. Derfor ønsker Hundholmen Byutvikling å invitere alle leietakere til å sette enda større fokus på riktig håndtering av avfall.

Ønsker «Himmelspel» ut til folket

For elleve år siden kjøpte Morten Jakhelln skulpturen «Himmelspel» hos bodøkunstner Harald Bodøgaard. Nå ønsker han at flere får glede av den.

BIG henter varme fra moder jord

I BIG – Bodø Innovation Gate er det nå boret åtte energibrønner som skal brukes til å hente både varme og kjøling fra grunnen.

Danske arkitekter skal utvikle ny bydel i Bodø

Det danske arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen skal utvikle området mellom Molorota og Breivika i Bodø sentrum. – Valg av arkitekt er gjort, sier byplansjef Annelise Bolland i Bodø kommune.

Drømmen om Geitvågen ble virkelighet

Etter sju år med detaljert planlegging, visjonære ideer og intens vilje er nå Wessel Paternottes drøm blitt virkelighet. Han vant Bodø kommunes anbudskonkurranse om å utvikle og drifte Geitvågen i 30 år.

Petter Stordelen på rød løper. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix.

– Nå bygger vi hotell i Sjøgata

– Bodø is "booming", sa Nordic Choice Hotels Petter Stordalen for halvannet år siden da planene om et nytt hotell tilknyttet Ramsalt i Sjøgata i Bodø ble offentliggjort.

Det er viktig å fullføre planen om Bypakke Bodø

Å gjøre den nye Sjøgata både penere, tryggere, raskere å sykle og enklere for fotgjengere vil være en forvandling for Bodø på mange plan, sier Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling.

Unik arbeidsplass i spennende kontorlokaler

Kunne du tenkt deg en egen kontorplass i et kreativt og fremoverlent arbeidsmiljø? – Vi har fire ledige plasser for deg som ønsker nye impulser og inspirasjon, sier direktør eiendom Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling.

Ønsker bidrag og innspill fra byens befolkning

Nå går startskuddet for ett av de største by-prosjektene i Bodø sentrum, et steg mot en helt ny bydel i Bodø

Hudya – forenklet hverdag for folk flest

Hudya handler om å forenkle tradisjonelle forbrukertjenester og samle dem på ett sted. – Tjenester vi alle har behov for, sier leder Kyrre Westeng (43) for Hudya Distribusjon i Bodø.