Aktuelt

Christian Jakhelln AS med historisk overskudd

2018 ble et godt år for morselskapet Christian Jakhelln AS med et resultat på 136 millioner mot 20 millioner i 2017. – Et resultat av strategiske valg, sier viseadministrerende direktør Erling Ole Berg-Hansen.

Gamle Salten setter seil mot Træna

Ombord på Gamle Salten er mannskapet i full sving med å klargjøre skuta for overfart og flere dager som hotellskip under Trænafestivalen. På kjøkkenet kokes fiskesuppe, det støvsuges og lugarer gjøres klar for gjester.

Bodø Bodø «Because it´s so nice»

Det er sommer. Vi bor i en by i stor utvikling, begynner å få en solid plass på kartet og omtales som en av de beste byene å bo i. - Hvorfor ikke bytte navn til Bodø Bodø, smiler leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling.

Gode sosiale soner skaper engasjement og glede i arbeidshverdagen

Sosiale soner er viktig for de ansatte i PowerOffice. Men hva er tanken bak som gjør at disse møteplassene i kontorlandskapet fungerer godt i arbeidshverdagen?

Ramsalt Opplevelser – et kraftsenter for opplevelsesbedrifter

Energien på nettverksmøtet i Kunnskapsparkens lokaler er åpenbar. For i et møte mellom bedrifter med stor drivkraft for opplevelsesturisme og det å tilby mennesker gåsehudopplevelser, så oppstår det magi.

Nå kan du reise til Trænafestivalen med Gamle Salten

Gamle Salten seiler fra Bodø til Træna og vil ligge til kai som hotellskip under hele festivalen.

Danske arkitekter på besøk i Bodø

-Vi er her for å bli kjent, sier arkitektene Søren Arentsen og Hanna Johansson fra Schmidt Hammer Lassen Architects, som er i Bodø for å oppleve bydelen de skal være med å utvikle.

Ramsalt Opplevelser og Turistforeningen skal spille på lag

Ramsalt Opplevelser skal samle store og små opplevelsesbedrifter i et faglig, utviklende og inspirerende miljø. – Når vi står flere sammen får vi en større kontaktflate ut mot verden, sier daglig leder Berit Irgens i Bodø og Omegns……

«Do You Know Your People»

Kanskje er dette verdens korteste, men likevel den mest virkningsfulle talen om lederskap noensinne. – Etter at Mor Theresa sa dette til verdens ledere, så tenke jeg mye og kom fram til at det er viktig å kjenne mine ansatte, sier leder Morten…

Inviterer alle leietakere til krafttak for bedre søppelsortering

Vi påvirker alle miljøet, enten vi vil eller ikke. Derfor ønsker Hundholmen Byutvikling å invitere alle leietakere til å sette enda større fokus på riktig håndtering av avfall.