Aktuelt

JOBBER FOR LIV I HJERTET AV BYEN – BODØ SENTRUM

Med mål om å styrke, bevare og utvikle Bodø sentrum er det viktig å stå samlet.

Blåser nytt liv i Sjøgata 27

Nå skal Sjøgata 27 transformeres og oppgraderes til et moderne kontorbygg. – Bygget vi kjøpte i 2016 skal bli en del av Ramsalt-området og vil stå ferdig oppgradert i slutten av 2020, sier eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen……

– Her bør det lages ei flott bro

Havnepromenaden i Bodø skal bli et urbant rekreasjonsområde. Ved NRK-bygget er det regulert inn en enkel bro. – Her bør kommunen bruke anledningen til å lage noe gjestfritt, sier leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling.

For første gang i Bodø brukes kunstig intelligens i arealplanleggingen

Utviklingsområde vest strekker seg fra Molorota til Breivika. Nå har de danske arkitektene i Schmidt Hammer Lassen tatt i bruk Spacemaker.  En ny programvare som med hjelp av kunstig intelligens optimerer den beste plasseringen for byggene som skal…

Fred Anton slutter som daglig leder i Ramsalt Opplevelser

Daglig leder i Ramsalt Opplevelser Fred Anton Firing Ravneberg avslutter sitt arbeidsforhold hos Hundholmen Byutvikling i slutten av august. - Neste stopp er som daglig leder for Idrettsklubben Grand Bodø, sier han.

Joker, den gode naboen, skal åpne i Sjøgata 27

Rundt juletider blir det matbutikk i øvre del av Bodø. – Vi er glad det er Iramghan Malik som starter nærbutikk i ramsaltområdet, sier eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling.

– Gi rom til galskapen

«Cool! Verdens konsekvent beste scenografi – hent inspirasjon og gjør noe crazy i Bodø. Det må være galskap – fornuftig holder ikke mål».

Satser på popup-kaffebar i Jakhelln Brygge

George Shonarov (21) og brødrene Tom-Eirik Hansen (36) og Pål Hansen (33) tar med seg en helt ny trend til Bodø. «The third wave of coffiee», en bevegelse for det høyeste av kaffekvalitet har nå etablert kaffebar i Jakhelln Brygge.

Christian Jakhelln AS med historisk overskudd

2018 ble et godt år for morselskapet Christian Jakhelln AS med et resultat på 136 millioner mot 20 millioner i 2017. – Et resultat av strategiske valg, sier viseadministrerende direktør Erling Ole Berg-Hansen.

Gamle Salten setter seil mot Træna

Ombord på Gamle Salten er mannskapet i full sving med å klargjøre skuta for overfart og flere dager som hotellskip under Trænafestivalen. På kjøkkenet kokes fiskesuppe, det støvsuges og lugarer gjøres klar for gjester.