Aktuelt

Kjærkommen sommerfotball med Molobyen ActionNow

Hver onsdag og fredag gjennom hele sommeren har gutter og jenter i alderen 13 til 16 år møttes for å spille fotball og ha det gøy. – Vi har sett et stort potensial i denne typen kjærkommen sommeraktivitet, sier daglig leder Ørjan Berg for barne- og…

Strategiske valg førte til godt overskudd for Christian Jakhelln AS

Etter historisk overskudd i 2018 med et resultat på 136 millioner, følger morselskapet Christian Jakhelln AS opp suksessen med 92,7 millioner i 2019. – Overskuddet er brukt på nye prosjekter i Bodø sentrum, sier visedirektør Erling Ole Berg-Hanssen…

Ørjan Anker Olsen skal lede Delicatessen i Ramsalt

Når Delicatessen skulle etablere seg i Bodø og Ramsalt måtte Ørjan Anker Olsen slå til. – Dette fristet veldig, sier den ferske restaurantsjefen.

I løpet av sommeren er hotellfasaden på plass

I smuget ved Ramsalt ferdigstilles fasaden på Quality Hotel Bodø. – Vi er veldig fornøyd, og dette blir akkurat slik vi hadde sett det for oss, sier eiendomsutvikler Anders Mehus Coucheron i Hundholmen Byutvikling.

Reiste til vennskapsbyen Tromsø for å lære av kolleger

Direktør for eiendomsutvikling Anders Mehus Coucheron, visedirektør Erling Ole Berg-Hanssen, direktør Morten Jakhelln og eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling reiste nordover til Tromsø for input, inspirasjon og påfyll.

– Det er kritisk viktig å komme i gang i Bodø

Leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling og tidligere Bodø-ordfører Ole Henrik Hjartøy mener det er kritisk viktig å komme i gang med neste fase av Ny by – ny flyplass i Bodø. De var begge på plass da samferdselsminister Knut Arild Hareide var…

Utviklingsområde Vest skal nå hete «Molobyen»

Etter en kreativ navneprosess med flere forslag på blokka, var det full enighet om navnet «Molobyen» for Utviklingsområde Vest, som strekker seg fra Molorota til Breivika i Bodø sentrum

Nyopprettet stiftelse skal gjøre Geitvågen tilgjengelig for folket

Om lag 15 bedrifter og privatpersoner har nå opprettet en ny stiftelse som skal bidra til å revitalisere og ruste opp Geitvågen. – Nå skal Geitvågen tilbake til folket, sier Wessel Paternotte i Moonstone Retreat AS.

Gamle Salten på eventyr til Henningsvær

Nå setter M/S Gamle Salten kursen mot Lofoten for å gjeste sommerturister med base i Henningsvær. – Vi kaller henne Nord-Norges svar på Orientekspressen, sier daglig leder Nina Kristine Madsen-Geelmuyden i Norwegian Adventure Company (NAC).

Møt gjengen bak Hundholmen Byutvikling

I Hundholmen Byutvikling jobber folk med ulike arbeidsoppgaver som smeltes sammen gjennom tett dialog og kollegialt samarbeid. – Vi er en gjeng som utfyller hverandre, sier leder Morten Jakhelln.