Aktuelt

Nå legges planen for Bølgen & Moi i Ramsalt

Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi forteller om tøffe tak de siste månedene. – Likevel har vi stort pågangsmot og det hersker stor positivitet til Bodø-satsningen, sier han.

Nytt liv og helhetlig konsept i Jakhelln Brygge

Jakhelln Brygge og Jakhellngården har fått en grundig «makeover», og er nå rustet opp for de neste 10 årene. – Vi har bygget om hele førsteetasjen, forteller eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling.

Nå samles alle tjenester i appen «Izy»

En ny mobilapp er nå lansert for alle leietakere i Jakhelln Brygge, Jakhellngården og BIG - Bodø Innovation Gate. «Izy» skal enkelt gi tilgang til alt av tjenester og funksjoner.

Nå flytter HENT inn i BIG – Bodø Innovation Gate

For snart to og et halvt år siden ble det bestemt at den nordiske entreprenøren HENT skulle flytte sitt Bodø-kontor til BIG. De var første bedrift til å signere leiekontrakt i verdens nordligste BREEAM excellent næringsbygg.

«Nedre» er nå åpen for lunsj

Nå er det fult mulig å spise lunsj i den nye personalrestauranten «Nedre» i Jakhelln Brygge. - Så lenge dagens smittevernregler følges, sier site manager Lena Brunes i 4Service.

Brustad-bua «Joker» har åpnet i Sjøgata

Ramsaltområdet i har fått en egen søndagsåpen nærbutikk. For butikksjef Iramghan Allahi Malik og eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling, var åpningen av matbutikken en milepæl.

– Klokt valg av Bodø kommune

Tidligere denne uken uttrykte leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling sin bekymring rundt mangelen på arbeidere på flere store byggeprosjekter i byen. I dag har Bodø kommune åpnet opp for en mellomløsning i problematikken rundt den såkalte…

Mannskapsmangel skaper problemer i byggebransjen

Byggingen av choice-hotellet i Bodø skulle pågått for fullt. Mannskapsmangel gjør at produksjonen er på 70 prosent, og etter påske blir det verre.

– Satser på dialog og skadeforebyggende tiltak

Etter to uker i koronakarantene er leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling delvis tilbake på kontoret. – Fokus nå er dialog og skadeforebyggende tiltak, sier han.

Husfesten – en påminnelse om friheten vi ellers har

Å samle folk til en årlig husfest har vært en sosial suksess de siste fem årene. Og når festen ikke kan arrangeres som normalt, blir vi påminnet om noe vi ellers kanskje tar for gitt. Friheten til å møtes når vi har lyst.