Aktuelt

– Det er kritisk viktig å komme i gang i Bodø

Leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling og tidligere Bodø-ordfører Ole Henrik Hjartøy mener det er kritisk viktig å komme i gang med neste fase av Ny by – ny flyplass i Bodø. De var begge på plass da samferdselsminister Knut Arild Hareide var…

Utviklingsområde Vest skal nå hete «Molobyen»

Etter en kreativ navneprosess med flere forslag på blokka, var det full enighet om navnet «Molobyen» for Utviklingsområde Vest, som strekker seg fra Molorota til Breivika i Bodø sentrum

Nyopprettet stiftelse skal gjøre Geitvågen tilgjengelig for folket

Om lag 15 bedrifter og privatpersoner har nå opprettet en ny stiftelse som skal bidra til å revitalisere og ruste opp Geitvågen. – Nå skal Geitvågen tilbake til folket, sier Wessel Paternotte i Moonstone Retreat AS.

Gamle Salten på eventyr til Henningsvær

Nå setter M/S Gamle Salten kursen mot Lofoten for å gjeste sommerturister med base i Henningsvær. – Vi kaller henne Nord-Norges svar på Orientekspressen, sier daglig leder Nina Kristine Madsen-Geelmuyden i Norwegian Adventure Company (NAC).

Møt gjengen bak Hundholmen Byutvikling

I Hundholmen Byutvikling jobber folk med ulike arbeidsoppgaver som smeltes sammen gjennom tett dialog og kollegialt samarbeid. – Vi er en gjeng som utfyller hverandre, sier leder Morten Jakhelln.

Fotokunst fra Erle Kyllingmark til BIG

For et par dager siden satt leder Morten Jakhelln seg i en leid varebil for egenhendig å hente hjem kunsten som er kjøpt inn til BIG – Bodø Innovation Gate. – Kunst må transporteres trygt, sier han.

Innbyggerne bidrar i utvikling av Bodø sentrum

Når man skal bygge ut en helt ny bydel er det viktig å få fram gode ideer, ærlige meninger og hensyn som bør tas. Derfor involveres Bodø-folk i alle aldre for å bidra med sin mening om Utviklingsområde vest i Bodø sentrum.

Nå legges planen for Bølgen & Moi i Ramsalt

Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi forteller om tøffe tak de siste månedene. – Likevel har vi stort pågangsmot og det hersker stor positivitet til Bodø-satsningen, sier han.

Nytt liv og helhetlig konsept i Jakhelln Brygge

Jakhelln Brygge og Jakhellngården har fått en grundig «makeover», og er nå rustet opp for de neste 10 årene. – Vi har bygget om hele førsteetasjen, forteller eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling.

Nå samles alle tjenester i appen «Izy»

En ny mobilapp er nå lansert for alle leietakere i Jakhelln Brygge, Jakhellngården og BIG - Bodø Innovation Gate. «Izy» skal enkelt gi tilgang til alt av tjenester og funksjoner.