Aktuelt

12. mars fikk LIME to timer på å stenge ned frisørsalongen

Det kom som et sjokk for eierne av frisørsalongen LIME, at de måtte stenge ned med to timers varsel da korona-krisen var et faktum. – Det var en helt absurd følelse, forteller daglig leder Tonje Kosmo hos Lime.

Sparebank1 på BIG-besøk hos Hundholmen Byutvikling

Bærekraft får stadig større innvirkning på finansiering. Derfor var Sparebank1 på besøk hos Hundholmen Byutvikling og BIG – Bodø Innovation Gate, for å lære om valg som ble tatt for verdens nordligste BREAAM excellent-sertifiserte næringsbygg.……

Gulvteppe-ekspertisen har landet i Ramsalt

Inne hos Heimtex kommer følelsen av det arabiske, persiske – det litt mystiske, eventyrlige og svevende. Likevel lander man fort på landjorda når gulvteppeekspert Stein Petersen begynner å dele kunnskap.

Snart kommer et spennende kunstverk i Ramsalt

Ernst Frantzen har innramming og glassfag i blodårene. I dag skal vi se på to store bilder det har tatt tid å ramme inn. – Oldefar var glassmester, og jeg har vokst opp i dette faget, smiler han.

Nå er BIG-skiltene på plass

- Skiltene skal profilere både bygget og alle bedriftene som jobber i BIG. Dette blir den største og beste reklameplakaten man kan ha, forteller skiltmaker Ove Sætveit hos JB Reklame.

Butikksuksess mot alle odds

Da Iramghan Malik åpnet Joker i Sjøgata i april, var landet stengt ned. I tillegg lå lokalet midt i en byggeplass. – Vi prøvde å snu da landet ble stengt ned i mars, men da var det heldigvis for sent, smiler kjøpmannen.

Kjærkommen sommerfotball med Molobyen ActionNow

Hver onsdag og fredag gjennom hele sommeren har gutter og jenter i alderen 13 til 16 år møttes for å spille fotball og ha det gøy. – Vi har sett et stort potensial i denne typen kjærkommen sommeraktivitet, sier daglig leder Ørjan Berg for barne- og…

Strategiske valg førte til godt overskudd for Christian Jakhelln AS

Etter historisk overskudd i 2018 med et resultat på 136 millioner, følger morselskapet Christian Jakhelln AS opp suksessen med 92,7 millioner i 2019. – Overskuddet er brukt på nye prosjekter i Bodø sentrum, sier visedirektør Erling Ole Berg-Hanssen…

Ørjan Anker Olsen skal lede Delicatessen i Ramsalt

Når Delicatessen skulle etablere seg i Bodø og Ramsalt måtte Ørjan Anker Olsen slå til. – Dette fristet veldig, sier den ferske restaurantsjefen.

I løpet av sommeren er hotellfasaden på plass

I smuget ved Ramsalt ferdigstilles fasaden på Quality Hotel Bodø. – Vi er veldig fornøyd, og dette blir akkurat slik vi hadde sett det for oss, sier eiendomsutvikler Anders Mehus Coucheron i Hundholmen Byutvikling.