Hundholmen Byutvikling : Eiendommer : Bodø Innovation Gate

Bodø Innovation Gate

Sandhorngata 43, Bodø.

BIG, Bodø Innovation Gate, ligger sentralt langs Riksvei 80 – hovedinnfartsåren til Bodø sentrum. BIG har BREEAM Exellent-sertifisering og et av Nord-Norges mest moderne kontorbygg.

Bodø Innovation Gate ligger i gangavstand til Bodø sentrum og øvrige aktiviteter og business clustere.

For Hundholmen Byutvikling er det viktig å være tidlig ute med skreddersydde leie-arealer og innovative miljøløsninger. Derfor bygger vi etter morgendagens internasjonale forskrifter, og med det signaliserer at vi tenker helhetlig og langsiktig. Bygget er tilrettelagt for komfort, inneklima, transport, sykkelparkering, dusjer og er garantert uten giftstoffer.

Informasjon

Adresse: Sandhorngata 43
Antall etasjer: 6+kjeller
Areal: 7200 kvm/1900 kvm kjeller
Energiklasse: A – Passivhusstandard
Sertifisering: Breeam Excellent (Verdens nordligste)

Inngangspartiet med lobby skal skape en lun atmosfære og gi dine besøkende det beste inntrykket av ditt selskap. Her vil du finne eget møteromssenter, businesslounge og lunsjkafé som vil bli drevet av De Tre Stuer, som nå etablerer seg for første gang i Nord-Norge.

“Activity Based Work” innebærer å tilrettelegge fysiske lokaler og teknologiske hjelpemidler ut fra hvilke behov man til enhver tid har for å prestere optimalt. Dette skaper større fleksibilitet på kontoret og arbeidsdagen får bedre flyt. Frihet til å velge og enklere mulighet til å samarbeide på tvers av fagområder er ambisjonen med ABW kontorer.

Interiøret får en sterk identitet med blandingen av betong, naturstein, trespiler og grønne vegger.

Kontorene tilpasses leietaker. I forhold til lobby og inngangsparti er det tenkt en mer klassisk og avdempet stil opp i etasjene. Bygget er fleksibelt og effektivt og er i energiklasse A.

Bodø Innovation Gate vil bli verdens nordligste Beeam Excellent sertifiserte bygg. BIG vil sette en ny standard hva gjelder kontorer i Bodø. Pr. April 2019 er bygget ca. 90% utleid. Bygget vil stå ferdig våren 2020.

Vi gjør vårt beste for at du skal trives – om du kjører, sykler eller løper til jobb, så har du fasiliteter som gjør hverdagen litt enklere.

  • El-bil parkering og egen gjesteparkering
  • Innendørs sykkelparkering
  • Dusj og garderobe fasiliteter
  • Breeam Excellent energiklasse A
  • Bedriftsrestaurant

Har du spørsmål?

Arve Pedersen

+47 957 43 899
Send e-post