Oppgavene til en teknisk leder i Hundholmen Byutvikling vil by på varierte arbeidsoppgaver i nært møte med leietakere og samarbeidspartnere.

– Den sterkeste kraften i en bedrift, er de ansatte. Og derfor søker vi nå etter en teknisk leder som vil bidra til å styrke oss gjennom gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, med stor gjennomføringsevne, samt god teknisk forståelse, sier Pedersen.

Som teknisk leder vil du jobbe og samarbeide tett med både prosjekt- og bærekraftsjef Børge Kristensen og driftstekniker Oleksandr Martyneko. (Foto: Christine Karijord)

Næringsbygg og bærekraftarbeid

Et viktig område i bransjen som får økende oppmerksomhet, er bærekraftarbeid. Det kan handle om alt fra energibruk til resirkulering og avfallshåndtering til bruk av bærekraftige kilder for å redusere miljøpåvirkningen.

– Den vi ser etter til denne stillingen skal også være med på bærekraftarbeid som blant annet omhandler energiøkonomisering og forbedret inneklima, sier prosjekt- og bærekraftsjef Børge Kristensen.

Han forteller om implementering av et nytt sertifiseringssystem som skal inngå i Hundholmen Byutviklings arbeid framover.

– BREEAM In-Use er et verktøy vi skal bruke for å kunne måle, forbedre og dokumentere miljøprestasjoner og helsefremmende kvaliteter i våre bygg i byen, sier Kristensen.

Kontorene til Hundholmen Byutvikling ligger øverst i tårnet av Jakhellngåden. Moderne, spennende og nyoppussede lokaler, full av kunst og med en lang historie tilbake i tid. (Foto: Even Enoksen/Big Picture)

Være med på videre utvikling

Et viktig element i stillingen som teknisk leder vil også være å ta del i utviklingen og modernisering av næringseiendommer.

– Dette vil omhandle å søke nye løsninger, skape forbedringer og utvikle etter morgendagens standarder med bakrunn i våre visjoner om å skape verdi for både oss, samfunnet, miljøet og folk, sier Pedersen.

Og koker man det ned, handler alt Hundholmen Byutvikling jobber for om ansvarlighet i forhold til det sosiale, det kulturelle og det økonomiske i sammenheng med miljømessige forhold.

– I denne stillingen er det stort rom for personlig utvikling. Og kommer du inn her til oss med lidenskap, og virkelig bryr seg om det vi sammen skal drive med, så kan jeg garantere en spennende reise i et trivelig arbeidsmiljø som virkelig brenner for det vi driver med, avslutter Pedersen.

HER FINNER DU STILLINGSANNONSEN for TEKNISK LEDER i Hundholmen Byutvikling

Fra venstre: Business intelligence sjef Thomas Jakhelln, Prosjekt- og bærekraftsjef Børge Kristensen, controller Siw meløysund, CEO Arve Pedersen og driftstekniker Oleksandr Martyneko ser fram til ansettelsen av en teknisk leder i Hundholmen Byutvikling. (Foto: Christine Karijord)

LENKE TIL STILLINGSANNONSE