Vi tok en prat med relasjonssjef – marked og kundekontakt Kine Uttakleiv, prosjekt- og bærekraftsjef Børge Kristensen og økonomi- og analysesjef Monica Feldt i Hundholmen Byutvikling.

– Hvordan har det vært å komme til Hundholmen Byutvikling?

– Hos Hundholmen Byutvikling er det takhøyde. Det er rom for en god diskusjon, man blir ivaretatt som menneske og man blir sett. Det er en god atmosfære her, sier Monica.

– Det er en god miks og sammensetning av folk i bedriften. Det er aksept for at vi alle er forskjellige og atmosfæren her preges av åpenhet, sier Børge.

– Jeg kom til en varm og inkluderende arbeidsplass der det er plass til alle. Det gikk overraskende fort å bli en del av gjengen, sier Kine.

Børge trekker fram et eksempel fra en av de travleste arbeids-hverdagene.

– Det var en av de dagene med tidspress hvor alt går i ett. Da fikk jeg servert mat på pulten av kollegaene mine. Slikt legger man merke til, sier Børge.

 

Økonomi- og analysesjef Monica Feldt, prosjekt- og bærekraftsjef Børge Kristensen og relasjonssjef – marked og kundekontakt Kine Uttakleiv er alle nyansatte nøkkelpersoner i Hundholmen Byutvikling. (Foto: Christine Karijord)

 Støtte og tillit

Videre trekker Monika, Kine og Børge fram Arve Pedersen, CEO i Hundholmen Byutvikling. En støttende og rettferdig leder.

– Vi har en rettferdig sjef. Jeg ble kjent med Arve som byggherre før jeg begynte i Hundholmen Byutvikling. Derfor behøvde jeg ingen betenkningstid for å takke ja til denne jobben. Rett og slett fordi Arve er en person som er opptatt av hvordan folk har det. Han er tett på, men på en positiv måte, sier Børge.

– Ja, Arve er opptatt av at alle har det bra. Han gir både tillit og ansvar, men også støtte og ressurser til å løse oppgaver. Blir man det minste usikker, er det kort vei til Arve, sier Kine.

– Og da blir dette kulturen på jobb. En god leder er en god kulturbærer, legger Monica til.

Roller og oppgaver

Er det noe Monica ser fram til så er det å utvikle mer rundt bransjerelaterte nøkkeltall.

– Det handler om å finne den røde tråden og se hvordan de ulike bransjerelaterte faktorene påvirker. Dette er også ledd i en digitalisering for fremtiden, forteller Monica, som elsker tall.

For Børge blir gleden stor når Olivia er på plass. Og bryggen utenfor Ramsalt.

– Det er mange prosesser og mye som skal klaffe når man bygger nye lokaler eller står i andre prosjekter. Det krever tid og konsentrasjon, men er veldig spennende. Så akkurat nå gleder meg til å sette meg ned i en ny restaurant i Ramsalt og spise pizza når den dagen kommer, smiler Børge.

– Jeg gleder meg veldig til uteområdet i Ramsalt blir ferdig og til vi skal skape spennende aktiviteter i området. Og ikke minst til studentene kommer til byen og studentboligen i Storgata 19 står klar. Også gleder jeg meg til hver eneste mandag, sier Kine.