– Når vi ser resultatet til Hundholmen Byutvikling i denne leietakerundersøkelsen, så kan det se ut som de har et særdeles nært og godt forhold til sine leietakere, for dette var gode resultater, sier Olaisen.

Gjennom Norsk Leietakerindeks fikk Hundholmen Byutvikling kartlagt det overordnede bildet for sin eiendomsportefølje gjennom besvarelser fra sine leietakere.

Bodøbedriften havnet så i toppskiktet med en førsteplass i segmentet mellomstore aktører, og på en andreplass i konkurranse med store og ledende aktører over hele landet.

– Hundholmen Byutvikling er i et selskap med lang historikk og dype røtter, som også er med å påvirke solide og varige kunderelasjoner. Og vi snakker om en bedrift som via leietakerindeksen viser en ekstremt sterk kundekultur, sier lederen for Norsk Leietakerindeks.

Ansvarlig for årets nasjonale leietakerindeks, CEO Morten Olaisen i NEMEET research forteller at Hundholmen Byutvikling har en ekstremt sterk kundekultur. – Bedriften ble nummer én i kategorien mindre utleiere og nummer to av alle selskaper som var med i undersøkelsen. Det er imponerende, sier Olaisen. (Foto: NEMEET)

 

En veldig glad og ydmyk gjeng i Hundholmen Byutvikling som vant kundeundersøkelsen for små og mellomstore utleiere, og en andreplass totalt. Fra venstre controller Siw Meløysund, prosjekt- og bærekraftsjef Børge Kristensen, relasjonssjef, marked og kundekontakt Kine Uttakleiv, CEO Arve Pedersen, på regnskap Sigrid Holter Ingebrigtsen, driftssjef Frank Tore Olsen og økonomi- og analysesjef Monica Feldt. (Foto: Christine Karijord)

Svært høy score

Olaisen forteller at Hundholmen Byutvikling hadde en KTI-score 89 poeng. Og mener det er vanskelig å skulle peke på noe konkret som bedriften bør ha fokus på for å bli enda bedre.

– De scorer sykt høyt på alt. Og ser man på detaljene i undersøkelsen, så er det ingen steder hvor man lett kan peke og si «her burde det vært bedre». Jeg kan bare meddele en ting; keep up the good work, sier indekslederen.

Han legger til;  – Og ikke nok med at undersøkelsen viste topp score, indeksen peker også på høy tilfredshet når det kommer til både tillit, rykte og lojalitet. Og dette er ikke flaks, sier Olaisen.

– Vi er både stolt og ydmyk for å ha vunnet denne leietakerindeks-prisen, sier CEO Arve Pedersen i Hundholmen Byuvikling, her sammen med styreleder Morten Jakhelln og relasjonssjef Kine Uttakleiv. (Foto: Christine Karijord)

– Vi er ydmyke

For CEO Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling handler toppresultatet i Norsk Leietakerindeks om et godt arbeidsmiljø, god dialog, samhandling, eventyrlyst og et veldig sterkt ønske om å lykkes.

– Vi i Hundholmen Byutvikling er både stolte og ydmyke for dette resultatet, og det er veldig artig å havne øverst på pallen i Norsk Leietakerindeks. Og jeg må si det er ekstra artig at førsteprisen havnet i nord og i Bodø. Dette viser at god drift og utvikling av næringseiendom ikke bare foregår i hovedstaden, sier Pedersen.

Både han og styreleder Morten Jakhelln mener resultatet legger lista og at man blir ekstra skjerpet.

– Dette resultatet er helt i tråd med det vi har sagt. At vi skal være på et nasjonalt høyt nivå. Så dette er også en bekreftelse som verifiserer at vi er på rett vei, sier Jakhelln.

De forteller at alt som gjøres i Hundholmen Byutvikling er forankret i bedriftens verdier.

– Også kundereisen. Og det handler kort sagt om å ha respekt for hverandre og vise at vi bryr oss, sier Pedersen.