Hundholmen Byutvikling : Book ditt neste møte i Ørbn – vårt nye møteromssenter

Book ditt neste møte i Ørbn – vårt nye møteromssenter

29/01/2020

I møteromssenteret ØRBN, midt mellom Jakhelln Brygge og Jakhellngården i Bodø sentrum, er alt tilrettelagt for vellykkede arrangementer. – Både workshop, små og store møter, sier sitemanager Lena Brunes i 4Service. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

I møteromssenteret Ørbn er rammene satt for vellykkede arrangement. – Nå er det bare å booke møterom, mat og drikke. Resten ordner vi, sier sitemanager Lena Brunes i 4Service.

Ørbn er et samarbeid mellom Hundholmen Byutvikling og 4Service.

– Vi har tre tilgjengelige møterom. Metro er det største med plass til 15-20 personer, Attme er litt mindre med plass til 8 personer. Ønsker man møter med ekstra plass rundt langbordet og i tillegg nydelig utsikt mot Nyholmen Skandse, så kan vi tilby Midnattssol. Det er mulighet for både dagsleie og timeleie, forteller Brunes.

Utenfor møterommene finnes en urban, men samtidig lun fellessone for både leietakere i Jakhellngården og Jakhelln Brygge og alle andre som ønsker å benytte seg av den. – Enten det er for korte møter eller bare for å nye en rolig stund med en kopp kaffe eller te, sier sitemanager Lena Brunes i 4Service. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

En god plass å tilbringe arbeidsdagen

Møterommene i Ørbn er godt utstyrt med skjermer for videokonferanser med god lydkvalitet.

– Det handler om fleksibilitet. Møter er nødvendige, men det er ikke bestandig det er tid til å treffes. Derfor har vi satset på enkle, effektive og gode løsninger for videomøter for de som ønsker dette, sier Brunes.

Dersom noen behøver hjelp i planleggingsfasen, kan Brunes tilrettelegge og finne gode løsninger.

– Vi ønsker å gjøre prosessene så enkle og effektive som mulig, sier Brunes.

 

– Book møte, mat og drikke – resten fikser vi, sier sitemanager Lena Brunes i 4Service. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

 

Kort avstand til byens fasiliteter

Ørbn er lokalisert midt i Bodø sentrum med hovedinngang på Hundholmen Plass.

– Det er kort gangavstand til det meste. Taxiholdeplassen ligger rett utenfor hovedinngangen, sier Brunes.

I tillegg er det mulig å få servering for møter med fire eller flere deltakere. Møteromsleie inkluderer kaffe, te og vann – med påfyll.

– Utover dette kan vi tilby frukt, snacks, bakevarer fra eget bakeri og full lunsj som et tillegg. Målet er at folk skal ønske seg tilbake til disse møtelokalene, at det skal være enkelt og gi en god opplevelse, sier Brunes.