De har begge stor tro på Ramsalt-området i årene som kommer.

– Vi har stor tro på Ramsalt og alt som gjøres av Hundholmen Byutvikling. De er ambisiøse og tenker langsiktig. Vi har derfor signert en 10-års avtale for vårt nye konsept, sier Tostrup.

Favn servering står for driften av syv ulike restauranter, kafeer og puber i Bodø sentrum. Alle med sitt unike konsept.

– Felles for våre konsepter er lidenskapen for gode opplevelser i form av mat, drikke, service og atmosfære. I tillegg er vi som eiere tett på alle våre virksomheter, er opptatt av byutvikling og at vi skal være til glede for lokalsamfunnet vi selv lever i. Det samme vil vi gjøre i Ramsalt i samarbeid med Hundholmen Byutvikling, sier Spørck.

Restaurant-gründerne og eierne bak Favn servering Andreas Spørck og Erik Tostrup skal nå etablere seg i Ramsalt. (Foto: Christine Karijord)

Åpning i oktober

Både Tostrup og Spørck forteller at de allerede er i full gang med å utarbeide det nye Ramsalt-konseptet som skal inn i Delicatessens gamle lokaler. Nylig gikk turen til i Stockholm for inspirasjon.

– Vi håper å være klar til åpning av restauranten i oktober, sier Tostrup.

Han forteller at det kommer en arkitekt til Bodø i morgen.

– Da skal vi diskutere detaljer for det Favn ønsker å gjøre i lokalene vi skal flytte inn i, sier Tostrup, som har vært i restaurantbransjen i byen siden 1996.

– Byen er vekst, den sveller ut i alle retninger, og nå gleder vi oss til neste fase i Ramsalt-området med utbyggingen av kaianlegg og uteservering. Dette blir spennende, og vi vil komme tilbake til detaljene vårt nye konsept, sier restaurant-gründeren.

Driftsdirektør og eier Andreas Spørck hos Favn servering, markedssjef Kine Uttakleiv i Hundholmen Byutvikling, eier og styreleder Erik Tostrup hos Favn servering og CEO Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling gleder seg alle til åpning av nytt restaurant-konsept i Ramsalt til høsten. (Foto: Christine Karijord)

– Dette har vi tro på

For CEO Arve Pedersen og markedssjef Kine Uttakleiv i Hundholmen Byutvikling, er det å få Favn servering inn i Ramsalt noe de begge har stor tro på.

– Vi er fantastisk glade for å få Andreas og Erik med sitt nye konsept inn i Ramsalt-området. Med all den lokalmarkedsforståelsen de innehar, i tillegg til sitt langsiktige perspektiv, så vet vi at dette blir en suksess, sier Pedersen.

For Hundholmen Byutvikling er det viktig å utvikle Ramsalt-området sammen med leietakerne.

– Dette blir bra for Bodø. Favn er kjent for gode serveringssteder. Så nå er det bare å glede seg til fortsettelsen og flere detaljer om konseptet, sier Uttakleiv.