Stillingene som utlyses er en innen økonomi og finans, samt en innen relasjon og marked.

– Vi gjør oss nå klar for fremtiden og skal ansette to nøkkelpersoner som skal videreutvikle og forsterke Hundholmen Byutvikling. Den ene stillingen omhandler kunderelasjoner, salg og marked, mens den andre stillingen befinner seg innen finans, juss og revisjon, sier Pedersen.

Han forteller at Hundholmen Byutvikling skal bygge et nytt team etter en fase med å ha gjennomført flere store og spennende prosjekter som Ramsalt, BIG-Bodø Innovation Gate, Quality Hotel Ramsalt og totalrenovering av Sjøgata 27, også kalt Fabrikken.

– Hundholmen Byutvikling er på full fart inn i fremtiden og vi skal nå profesjonalisere driften og spisse oss ytterligere. Og nå søker vi folk som vil være med på laget og bidra til å gjøre oss enda bedre, sier Pedersen.

– Hos oss blir man del av et verdiskapende team med store ambisjoner og inspirerende skaperkraft, sier CEO/administrerende direktør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling. (Foto: Christine Karijord)

 

Bærekraft og eventyrlyst

Gjennom slagordet «Den gode følelsen» banker hjertene i Hundholmen Byutvikling for bærekraftig utvikling av byområder, helhetlig drift av eiendommer og spennende prosjekter.

– Vår røde tråd er å skape den gode følelsen i alt vi gjør. For kunder, kollegaer, leverandører og samfunnet rundt oss. Og alt handler om godt lagspill med omtanke og lidenskap for det vi driver med, sier Pedersen.

Og med visjoner som eventyrlyst, bærekraft, troverdighet og ikke minst langsiktighet i alle ledd, blir det nå spennende å bygge ett nytt og verdiskapende team.

– Et godt team kan oppnå nesten hva som helst, og jeg gleder meg nå til å sette fart mot fremtidens Hundholmen Byutvikling, sier Pedersen.

 

Ønsker du å søke på jobb hos Hundholmen Byutvikling se stillingsannonse for Relasjonsansvarlig – med ansvar for marked og kundekontakt her.

 

Ønsker du å søke på jobb hos Hundholmen Byutvikling se stillingsannonse for Økonomi/Finans – med ansvar for økonomi og finans her.