Hundholmen Byutvikling : Til leie : Bodø Innovation Gate: 160 kvadratmeter ledig i 3.etg

Bodø Innovation Gate: 160 kvadratmeter ledig i 3.etg

Byggingen har startet og våren 2020 vil et nytt, moderne, miljøvennlig og fleksibelt næringsbygg stå klart i Bodø på i overkant av 7000 m2.

Vi synes det er kjempehyggelig at bygget er blitt så godt mottatt at ca 5 200 m2 (ca 75 %) er allerede utleid og det er kun 5.etg som gjenstår.

Bygget vil bygges etter BREEAM NOR og vil være verdens nordligste Breeam Excellent standard bygg. Bygget vil representerer en ny standard innenfor næringslokaler i Bodø med moderne løsninger rundt alt fra sykkelparkering, EL bil parkering, garderobeløsninger, inneklima, lysinnslipp osv.

Byggets plassering gir en stor synlighet og det vil bli godt skiltet slik at din virksomhet oppnår god synlighet. Bygget ligger også nært alle knutepunkter.

Arkitekter har tegnet på dette bygget i 2 år for å sikre de aller beste fasilitetene for våre leietakere når bygget står ferdig. Det skal være enkelt og behagelig å være leietaker i BIG, og du vil kunne flytte rett inn i tilpassede lokaler i et dynamisk og fremtidsrettet miljø. Felles møterom og restaurant/kantine vil gjøre at bedriftene kan få svært effektive lokaler.

Les mer om Bodø Innovation Gate på våre prosjektsider.

FAKTA
Type: Kontor, Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal (BTA): 1-650 kvm
Adresse: Sandhorngata 43
Fasiliteter: Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport

Se finn.no-annonse