Monica Feldt går fra stillingen som økonomidirektør hos T. Kolstad Eiendom AS og starter i stillingen som økonomi- og analysesjef i Hundholmen Byutvikling 1. mai 2022. Solveig Henriksen-Sharp går fra en lederstilling i Top of Europe og starter i stillingen som relasjonssjef, marked- og kundekontakt 7. mars 2022.

– Vi har vært opptatt av å ansette de to som passer best inn her hos oss, og både Solveig og Monica mener jeg vil kunne bidra til å gjøre oss enda bedre. Jeg er superfornøyd og tror dette blir veldig bra. Vi er stolt over å ha fått Solveig og Monica med på laget, sier Pedersen.

Hundholmen Byutvikling har nå ansatt Solveig Henriksen-Sharp (36) som relasjonssjef, marked- og kundekontakt og Monica Feldt (42) som økonomi- og analysesjef. – Vi gjør oss klar for fremtiden og er stolte over å ha ansatt to dyktige nøkkelpersoner som vil bidra til å videreutvikle og forsterke bedriften, sier CEO Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling. (Foto: Christine Karijord)

 

Med erfaring fra skreddersydd reiseliv, salg og kunderelasjoner

For Henriksen-Sharp som har lang og kundeorientert erfaring fra reiselivsnæringen, salg og ikke minst oppbyggingen av familiebedriften Magic North, var det ingen tvil når hun så den utlyste stillingen fra Hundholmen Byutvikling rett før jul.

– Jeg synes Hundholmen Byutvikling er et fantastisk selskap som har utmerket seg. De som jobber i bedriften er tett på, og bryr seg oppriktig om det de driver med. Da jeg så stillingen og ønskede kvalifikasjoner tenkte jeg at jobben var skreddersydd for meg. Jeg fikk lyst til å søke med en gang uten at jeg egentlig var på utkikk etter ny jobb, forteller Henriksen-Sharp.

Hun forteller om tiden som «Senior Manager Land Operations» for cruiseselskapet Swan Hellenic, hvor jobben gikk ut på å planlegge utflukter for passasjerer over hele verden, og tiden etter med Viking Cruises hvor Henriksen-Sharp hadde ansvaret for alt som hadde med passasjerer å gjøre. Og etter hvert oppbyggingen av Top of Europe, et firma som skreddersydde pakkereiser for kinesiske High End-turister.

– I tillegg har jeg jobbet i familiebedriften Magic North i flere perioder. Og den erfaringen jeg nå har ser jeg fram til å bruke og utvikle videre sammen med teamet i Hundholmen Byutvikling, sier Henriksen-Sharp, som liker langsiktighet, det å planlegge for det som skal skje om to år, men også for det som skal skje her og nå.

– Det å bygge relasjoner har også vært viktig i alle jobbene jeg har hatt, og jeg gleder meg til å bli kjent med Hundholmen Byutviklings kunder, sier Henriksen-Sharp, som til våren er ferdig utdannet siviløkonom.

 

 – Elsker tall og sammenhenger

Etter 18 år i PBL (Private Barnehagers Landsforbund) og to år som økonomidirektør hos T. Kolstad Eiendom har Feldt gjort mye forskjellig. Hun trekker fram samfunnsøkonomiske analyser, bransjetall, store prosjekter på tvers av ulike fagavdelinger og tall brukt i ulike sammenhenger – både politisk og analytisk.

– Jeg elsker å jobbe med tall, jobbe bredt, tett på og sette ting i sammenheng. Jeg brenner for å bruke tallene og se hva som skaper verdier. Og i jobben som økonomi- og analysesjef i Hundholmen Byutvikling var det muligheten til å jobbe bredt og gjerne med andre typer oppgaver enn rent regnskap som fristet. Jeg hadde det virkelig bra i jobben jeg var i, og var egentlig ikke på utkikk etter noen ny jobb, forteller Feldt, som er autorisert regnskapsfører med utdanning innen revisjon og markedsøkonomi fra BI

Hun minnes det å gå fra å være regnskapsmedarbeider i PBL til å senere bli nestleder og konstituert direktør for PBL regnskap AS. En reise med store prosjekter og organisasjonsoppbygging i en mer og mer digitalisert bransje.

– For meg var det å bytte jobb nå et luksusproblem. Likevel har jeg med årene innsett hva jeg virkelig liker å jobbe med. Og det er å bruke tallene, analysere, gå i dybden og se hva som ligger bak. Virkelig forstå hva som skaper verdiene, tenke kreativt, strategisk og gå utenfor boksen for å forstå hvordan man kan nyttiggjøre seg av tallene. Jeg jobbet veldig bredt i PBL, og kjente jeg ønsket meg tilbake til en sånn måte å jobbe på. Likevel går jeg ikke fra en jobb, men til en jobb, sier Feldt.