For Kine Willumsen (43) det var ingen tvil da det ble utlyst ledig stilling som hotelldirektør for Quality Hotel i Ramsalt.  – Det var bare å hoppe i det. Søke på jobben, sier hun. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

LES OGSÅ: Dette Nordic Choice-hotellet kommer å bli en destinasjon

I over 14 år har Willumsen jobbet ved Thon Hotel Nordlys, de siste elleve årene som direktør.

– Jeg sa opp jobben min på tirsdag, og da måtte jeg gå på dagen. Slik er det når man bytter jobb innen samme bransje. Da klokka var elleve og jeg hadde pakket ned kontoret, så rant tårene. Men da jeg kom hjem og skjønte hva jeg hadde å se fram til, så boblet jeg over. Dette er en følelseskarusell, innrømmer Willumsen.

For det var ingen tvil da det ble utlyst ledig stilling som hotelldirektør for Quality Hotel i Ramsalt. Det var bare å hoppe i det. Søke på jobben.

– Etter 14 år blir arbeidsplassen så mye mer enn en jobb. Jeg går nå fra en hel kultur og veldig mange gode venner. Likevel trumfet følelsen av å prøve noe nytt – så nå er det full fres fremover. For meg handlet det ikke om å drive Bodøs største hotell, men om det å bygge opp en arbeidsplass fra start av. Målet er å skape Bodøs beste arbeidsplass og hotell, sprudler bodøjenta, som har tatt Nordic Choice Hotels med storm.

 

– Nå er det bare å hoppe i det, smiler direktør Kine Willumsen for Quality Hotel i Ramsalt. (Foto: Christine Karijord/ Hundholmen Byutvikling)

 

Første gang på innsiden

Sammen med anleggsleder Sturla Larsen i HENT AS fikk Willumsen se hotellet fra innsiden for første gang.

– Helt rått, sjekk den utsikten og se de flotte rommene, sier den nybakte hotellsjefen entusiastisk.

Larsen forteller om byggeprosessen, detaljer om ventilasjonssystemet, viser fram kjøkkenet, bankettsalen, lobbyområdet og viser hvor den nye restauranten kommer.

– Sjekk høyden, og for en fantastisk akustikk, sier Willumsen, mens anleggslederen beskriver hvordan bankettsalen skal bygges og klargjøres videre.

– For meg er det helt rått å få denne innsikten i hva som ligger i veggene her. Det er gull verdt, Willumsen.

 

LES OGSÅ: Med en helt spesiell stillingsannonse – søkes direktør til Quality Hotel i Bodø

 

Anleggsleder Sturla Larsen i HENT AS hadde en skikkelig omvisning for den nybakte direktøren Kine Willumsen for Quality Hotel i Ramsalt. – Perfekt å få vite detaljer om hotellet, sier Willumsen. (Foto: Christine Karijord/ Hundholmen Byutvikling)

 

– Her skal det bli liv

Selv om den nye hotelldirektøren ikke kan gjøre så mye annet enn å vente til oppsigelsestiden hos Thon er over før hun kaster seg ut i ny direktørjobb, så har hun allerede tanker om fremtiden.

– Dette hotellet er bygget for å bli en destinasjon, og det skal gagne alle hotellene i byen. Både de som kommer og de som allerede er her, sier hun.

Og at Nordic Choice Hotels turte å satse på henne, er stort.

– Utrolig kult at de turte å satse på ei nordnorsk dame, det må jeg si, smiler Willumsen.

For Nordic Choice var det ifølge Ståhl ingen tvil.

– Hun er en kjent hotellfigur i byen, har kjennskap til Bodø og er en dame som sklir rett inn i våre verdier. Full av energi, og selv boblet jeg nesten over i møte med Kine. Hun definerer energi, mot og begeistring, sier Ståhl.

– Jeg har trua. Hotellet har fått en knallbra direktør – uten tvil, sier Larsen.

 

– Det var kjærlighet ved første intervju. Kine skilte seg klart ut blant 40 søkere fra hele landet, sier driftsdirektør Henrik Ståhl i Quality Hotels. (Foto: Nordic Choice Hotels)