Hundholmen Byutvikling : I løpet av sommeren er hotellfasaden på plass

I løpet av sommeren er hotellfasaden på plass

10/07/2020

Direktør for eiendomsutvikling Anders Mehus Coucheron på toppen av Quality Hotel Bodø. – Det er utrolig artig å se noe at man har jobbet med i over tre år blir realisert, sier han. (Foto: Morten Jakhelln)

I smuget ved Ramsalt i Sjøgata ferdigstilles fasaden på Quality Hotel Bodø. – Vi er veldig fornøyd, og dette blir akkurat slik vi hadde sett det for oss, sier eiendomsutvikler Anders Mehus Coucheron i Hundholmen Byutvikling.

 Hotellet skal gjøre Ramsalt-området komplett, og blir et Quality-hotell med kurs- og konferansefasiliteter i samarbeid med Choicekjeden. Når det står ferdig i løpet av 2021 vil det være byens største hotell med 250 rom og konferansekapasitet på over 1000 personer.

– Vi er akkurat en måned forsinket etter planen, men er enig med entreprenøren om framdriften videre. Koronakrisen traff akkurat i det vi skulle i gang med fasaden, som skulle settes på plass av arbeidere fra Litauen. Så vi måtte avvente. I tillegg ble det noen forsinkelser på arbeidet innvendig da skillevegger i betong skulle komme fra Belgia. Landet og fabrikken stengte helt ned, forteller Coucheron.

 

Les også: Mannskapsmangel skaper problemer i byggebransjen

 

I løpet av sommeren skal fasaden være ferdig på det nye Qualityhotellet i Bodø. Fra hotellet er det utsikt over hele byen. (Foto: Morten Jakhelln)

 

Ferdig våren 2021

Nå går det raskt framover, både innvendig og utvendig i tett samarbeid med totalentreprenør HENT AS og Nordic Office Of Architecture AS.

– Det er utrolig artig å se noe at man har jobbet med i over tre år blir realisert. Nå er vi også i gang med å dele opp rommene innvendig. Det kommer til å bli utrolig bra. Vi har nettopp vært og sett på restauranten mot kaia. En utadvendt restaurant med uteservering som komplimenterer restaurantlivet som kommer i Ramsalt, et sted for både byens befolkning og gjester, sier eiendomsutvikleren.

Han forteller at hotellet skal ferdigstilles i april 2021.

– Så overtar Choice, som åpner hotellet i begynnelsen av juni 2021. Så nå er planen klar, og jeg må si det er gjort en kjempejobb både innvendig og utvendig, til tross for utfordringene vi fikk, sier Coucheron.

 

Restauranten I Quality Hotel Bodø skal være utadvendt og til for både byens befolkning og de som gjester byen. Uteserveringen skal komplimentere resten av Ramsalts restaurantliv. (Foto: Morten Jakhelln)