Hundholmen Byutvikling : Nå klargjøres ny personalrestaurant i Jakhelln Brygge

Nå klargjøres ny personalrestaurant i Jakhelln Brygge

18/03/2020

– Nå klargjøres den nye personalrestauranten til folk er tilbake i på kontorene, forteller eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling. (Foto: Arve Pedersen)

Hos Hundholmen Byutvikling er eiendomsdirektør Arve Pedersen i full sving med å klargjøre den nye personalrestauranten. – Den skal stå klar når folk er tilbake på jobb, sier han.

 – Her hos oss er det jeg, REAL Eiendomsforvaltning og driftssjef Frank Tore Olsen som er på jobb på huset. Vi passer lokalene til de av våre leietakere som måtte ha hjemmekontor, sørger for god informasjon, ivaretar sikkerheten, svarer på spørsmål, passer på alle fellesområder og er tilstede for de som trenger oss, sier Pedersen.

 

Møblene i den nye personalrestauranten i Jakhelln Brygge er levert av Lindbak, mens Radius Design står bak interiørarkitektur og design. (Foto: Arve Pedersen)

Klar til folk er tilbake 

Resten av tiden brukes til å klargjøre den nye personalrestauranten i Jakhelln Brygge slik at den står åpen og klar når folk er tilbake i normalt arbeid igjen. Resultatet kan leietakerne glede seg til.

– Vi bærer møbler og hjelper til med det som kan gjøres i de flotte lokalene. Det blir en veldig fin personalrestaurant i samarbeid med 4Service, så dette kan vi glede oss over. I tillegg skal vi sørge for at byggene er tipp topp når folk er tilbake, sier Pedersen.

Mye skal på plass, men det jobbes for å få den nye personalrestauranten klar. (Foto: Arve Pedersen)