Leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling, kjededirektør Fredrik Ekelund Quality Hotel, driftsdirektør Henrik Ståhl i Quality hotel og markedssjef Martine Ahlsen i Quality Hotel gleder seg til både «matchmaking» på direktørnivå og senere «speeddating» med øvrig personell i Bodø.  (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

I stillingsannonsen heter det «Hotelldirektør søkes for kjærlighetsforhold».

– Det er en helt spesiell annonse. Folk reagerer på en helt annen måte når de leser den, de blir mer emosjonell. Vi ønsker å skille oss ut, vise at Choice tenker annerledes. I tillegg er det viktig at stemningen settes fra starten av – fra søknadsrunden. Det vi opplever er at søknadene blir annerledes og mer personlig, forteller Ståhl.

 

En som begeistrer andre

Målet er å finne en stor personlighet som skal by på en levende hotellopplevelse med fokus på de verdifulle møtene mellom folk.

– Vi leter etter en person som begeistrer andre og som motiverer medarbeiderne til å vokse og ha det gøy på jobben. Først starter vi med «matchmaking» på direktørnivå, og etter hvert vil vi starte opp med «speeddating» av øvrig personal i Bodø, forteller Ståhl.

For absolutt alle som søker på jobb ved Quality Hotel i Sjøgata ved Ramsalt vil bli invitert til «speeddate».

– Alle som søker jobb vil bli behandlet på samme måte uavhengig av kompetanse. Det handler om å finne folk med en fantastisk holdning til service, og som har den rette personligheten. Der vi skal gjøre en forskjell, er at vi har de fantastiske menneskene, serviceheltene, i vårt team. Og har man det bra på jobb, så speiler dette seg i markedet, sier Ståhl.

 

Quality Hotel™, er en av Nordens største hotellkjeder med 60 hotell i Norge, Sverige og Danmark. Quality Hotel er en del av Nordic Choice Hotels sammen med hotellkjedene Clarion Hotel® og Comfort Hotel®. (Foto: Illustrasjon)

 

– Dette hotellet blir unikt

For leder Morten Jakhelln signaliserer måten Choice jobber på at de har en unik og sterk kultur hvor enkeltmennesket står i fokus.

– Jeg synes stillingsannonsen passer veldig godt med det Hundholmen Byutvikling står for. Choice er folkelig og måten de tenker på og jobber på passer godt med vårt slagord «Den gode følelsen». Jeg gleder meg til å bli kjent med de som skal drifte hotellet, og jeg er glad vi inngikk samarbeid med Choice om å gjøre Ramsalt-området komplett, sier Jakhelln.

At det senere blir «Speeddating» hvor alle som søker jobb ved hotellet får en sjanse til å vise hvem de er og hva de står for, uavhengig av kvalifikasjoner og utdanning, mener Jakhelln er fantastisk.

– Det er fantastisk flott at folk får en slik mulighet til å komme seg innenfor en organisasjons som Choice med den kulturen de bærer med seg. Her er de rom til å vokse. Det er spennende tider framover, og det vil skje mye rundt Ramsalt, sier Jakhelln.