Hundholmen Byutvikling : Unik mulighet – Toppetasje med takterrasse på kaikanten i Bodø

Unik mulighet - Toppetasje med takterrasse på kaikanten i Bodø

Det skapes en helt ny bydel ved Ramsalt i Sjøgata. Et samspill mellom flere bygg i tillegg til en nytt og opprustet gateløp skal gjøre dette til en destinasjon i Bodø.

Ramsalt skal fylles med spennende aktører. Bølgen & Moi er på plass og det vil også komme et restaurant konsept til. I tillegg kommer Mode Frisør, Olsens Bakeri, blomsterbutikk, interiørbutikk, vinbar, akevittbar, Avis Bilutleie og Colosseum Tannklinikk etablerer også Nord Norges største tannklinikk ved Ramsalt.  Det jobbes mot at Ramsalt skal bli en turistdestinasjon med fokus på opplevelser og hva Bodø har å tilby.
Rett ved siden av Ramsalt åpner i mars 2021 et helt nytt Choice konferanse hotell som vil være Bodøs største hotell. Alle disse aktørene skal være med på å skape aktivitet og liv i området sammen med Sjøgata 27. Serveringssteder i Ramsalt vil også tilby lunsjavtaler med leietakerne.Sjøgata 27 skal få en totalforvandling med nye fasader der man åpner mere opp og får på plass store vindusflater mot havet og Sjøgata slik at man sikrer flotte lokaler med mye dagslys. Ventilasjonsanleggene byttes ut og det etableres kjøling. I tillegg opprustes alle fellesareal og heis slik at bygget fremstår og oppleves som et moderere forretningsbygg opp mot dagens standard. Lokalet har også høy takhøyde. Plassering i Sjøgata gir også muligheter for meget god profilering.

Dagens 6. etasje som lokalet ligger i skal totalrenoveres til å bli et lyst og luftig lokale med glassfasader mot Sjøgata og mot sør-vest. Det vil også være direkte utgang til privat takterrasse hvor det vil være en fantastisk utsikt mot byen og havet. Arealet som er ledig er effektivt, og vil bygges opp i samarbeid med leietaker og interiørarkitekt. Det andre lokalet i toppetasjen er allerede leid ut og Handelsbanken flytter inn her.
Vedlagte bilder viser muligheter som kan gjøres i lokalet, men lokalene bygges opp etter leietakers ønske og i samarbeid med Interiørarkitekt.

Bygget vil få en helt ny profil og navnet vi har valgt på bygget er «Fabrikken». Vi ønsker med dette å gjenspeile byggets historie og hva som har vært på tomta og byggets fotavtrykk tilbake i historien.

Leietakere

Av øvrige leietakere i bygget er Handelsbanken, Psykoterapigruppen, Sykepleierforbundet, Hudya Group, Kriminalomsorgen, Bodø Advokathus, KS Nordland, Salten Regionråd, Næringsutvikling, Joker og PricewaterhouseCoopers (PWC)

Adkomst

Bygget får adkomst fra Sjøgata som sikrer stor synlighet for leietakere.

Beliggenhet

Bygget ligger midt i Bodø sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter.

Standard

Når bygget renoveres vil det få en høyere energiklasse som medfører lavere energikostnader for leietakere. Det blir nye fasader og bygget skal isoleres på nytt. Nye og moderne ventilasjonssystemer installeres slik at leietaker sikres et godt inneklima. Bygget får også adgangskontroll.

Innvendig skal alle fellesområder og heis pusses opp og Sjøgata 27 vil bli et moderne og flott kontorbygg i Bodø.

Innhold

Lokalet er på ca 174 kvm inkl felles og kan tilpasses helt etter leietakers ønske. Det vil bli utformet og bygd opp i samarbeid med interiørakitekt for å sikre de beste mulige funksjoner for leietaker.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1804
Gårdsnr: 138
Bruksnr: 102

FAKTA
Type lokale: Kontor
Areal (BTA): 174 kvm
Adresse: Sjøgata 27, 8006 Bodø
Etasje: 6.
Byggeår: 1986
Renovert: 2020
Overtakelse: Q3 2020

Fasiliteter: Aircondition, bredbåndstilknytning, garasje/P-plass, heis