Hundholmen Byutvikling : Nå blir det husfest – alt du trenger er en hatt!

Nå blir det husfest – alt du trenger er en hatt!

16/12/2019

Katrine Sandbakk i Luftambulansetjenesten, Øyvind Holmvaag i Hudya, Monica Skjelstad i Egencia, Sigrid Holter Ingebrigtsen og Mathias Andreassen i Hundholmen Byutvikling, Mona Lahchoub i Personalhuset, Lena Brunes og Siw Meløysund i Hundholmen Byutvikling håper så mange som mulig kommer på husfesten fredag 27 mars. – Med eller uten hatt, smiler Lena . (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

Husfesten er et «nettverksparty» som arrangeres for leietakere i Jakhelln Brygge, Jakhellngården og Sjøgata 27. – På neste husfest er tema hatt, sier servicekoordinator Lena Brunes i Hundholmen Byutvikling.

Det handler om å møtes på tvers av bedriftene. Kanskje finner noen en ny samarbeidspartner og det knyttes nye bånd.

– Når man så møtes i heisen, i trappa eller i lunsjen – så har folk en felles opplevelse. Dette trygger det sosiale. Jeg tror det er fint for folk å møtes utenfor jobb, at det skaper tilhørighet, sier Lena.

Hun forteller om tilbakemeldinger fra tidligere, om både vennskap og samarbeid i kjølvannet av en husfest.

– Dette er det femte året vi arrangerer denne formen for nettverksbygging og legger til rette for at våre leietakere skal bli kjent med hverandre under trivelige omstendigheter. Og det er utrolig hyggelig å høre at folk har fått relasjoner som varer utover denne kvelden, som også er litt av målet med husfesten. Det skaper tilhørighet, smiler Lena.

 

For servicekoordinator Lena Brunes i Hundholmen Byutvikling er det givende å tilrettelegge for nettverk, kontakter og relasjoner. – Det skaper tilhørighet, sier hun. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

Hatt, caps eller ei kul lue

Noen av husfestene som har vært arrangert de siste årene har hatt tema. Når neste fest arrangeres skal det være enkelt for folk å finne noe å ha på seg.

– Denne gangen er tema hodeplagg. Kom med den hatten, capen eller lua du har – eller uten dersom man ikke ønsker å ha på seg noe på hodet, sier Lena.

Hun forklarer at et tema gjør noe med formen på festen, at det blir en felles greie for alle som deltar og at det er gøy å se folk i en annen setting og med annen påkledning enn på jobb.

– Det er artig å ha det litt show, smiler hun.

Nye kulisser

Husfesten arrangeres fredag 27. mars med start klokken 17.00. Oppmøte i Rotunden utenfor det nye møteromssenteret mellom Jakhelln Brygge og Jakhellngården.

– Denne gangen blir det en helt ny kulisse for festen, for da er nemlig den nye personalrestauranten klar og ferdig oppusset. Her skal vi spise og hygge oss utover kvelden, forteller Lena.

Hun synes det er veldig stas at det nå kan kalles en tradisjon å møtes på tvers av bedrifter og leietakerlokasjoner.

– Dette har vært en suksess så langt, og dette skal vi fortsette med. Det er artig å tilrettelegge for kontakter, nye relasjoner og nettverk. Så sett av datoen, oppfordrer Lena.