Hundholmen Byutvikling : Nå blir det nytt møteromssenter i Jakhelln Brygge

Nå blir det nytt møteromssenter i Jakhelln Brygge

08/10/2019

Møteromssenteret i Jakhelln Brygge skal stå klart tidlig i desember 2019. (Illustrasjonsfoto: Radius design)

Det er stor etterspørsel etter møterom i sentrum i Bodø. – Nå lager vi møteromssenter i Jakhelln brygge, sier servicekoordinator Lena Brunes i Hundholmen Byutvikling.

Det er Lena som skal koordinere de to møterommene med plass til henholdsvis 8-10 personer i det ene lokalet og 12-15 personer i det andre. Lokalene står klar tidlig i desember 2019.

– Vi ønsker å gjøre dette moderne og enkelt for våre brukere. Booking av møterommene skjer enten via en egen app, eller via webben. Det er stor etterspørsel etter møterom og ukentlig må jeg beklage til folk som spør etter denne tjenesten. Derfor er det skikkelig artig at vi nå kan imøtekomme dette behovet, sier Lena.

 

Servicekoordinator Lena Brunes i Hundholmen Byutvikling forteller at det nå vil etableres møteromssenter i Jakhelln Brygge. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

 

Ment for alle

Møteromssenteret med lokasjon midt i byen er ment for både leietakere i Jakhellngården, i Jakhelln brygge og alle andre som måtte ha behov for et sted å ha møtevirksomhet i sentrum.

– Møterommene vil få et flott interiør laget av Radius design i Oslo og vil inneha de siste innen multimediautstyr, sier Lena.

 

Business lounge

I området utenfor møteromssenteret vil det bli etablert en business lounge.

– Her skal folk kunne ha pauser, mingle, spise eller drikke kaffe og kunne forsyne seg med fersk frukt. Også dagens aviser vil være tilgjengelig her, sier Lena.

Den sosiale delen vil bli et hyggelig og tilrettelagt sted tilgjengelig for alle som ønsker å slappe av, ta seg en pause i arbeidshverdagen eller for å slå an en prat med kolleger eller andre.

– Vi håper dette kan bli et naturlig møtepunkt for våre leietakere i både Jakhellngården og Jakhelln brygge. Det hadde vært veldig hyggelig, smiler Lena.