Hundholmen Byutvikling : JOBBER FOR LIV I HJERTET AV BYEN – BODØ SENTRUM

JOBBER FOR LIV I HJERTET AV BYEN – BODØ SENTRUM

17/09/2019

Regnskapsmedarbeider Sigrid Holter Ingebrigtsen, eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling og leder i Bodø Sentrum Veronica Kåring. Alle med enighet om at samhold er viktig for et levende sentrum. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

Med mål om å styrke, bevare og utvikle Bodø sentrum er det viktig å stå samlet.

– Gårdeiere er kjempeviktig i arbeidet vi gjør for å lage et attraktivt sentrum. De sitter på store areal. Og det er veldig artig at også Hundholmen Byutvikling, en solid bedrift med store fine næringsareal og mange leietakere, nå er parter hos oss, sier daglig leder Veronica Kåring i Bodø Sentrum.

– Nøkkelen til suksess er samhold. Og skal vi finne det, så må folk bli kjent med hverandre og vite hva naboen driver på med. Derfor arrangerer vi partnermøter slik at folk får presentert seg og fortalt hva de gjør her i sentrum, sier Veronica.

Som eksempel på det hun selv styrer med i arbeidsdagen forteller sentrumslederen om det som skal skje førstkommende tirsdag.

Sentrumsleder Veronica Kåring har stor tro på Bodø sentrum i fremtiden. – Det har skjedd mye de siste årene, sier hun. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

– Da kommer det 700 helsesykepleiere til byen. Og når hotellrommene fylles opp, jobber jeg for å få dem til å bruke byen vår. Dermed blir det langåpent i sentrum til klokken 22.00 og i tillegg underholdning. Jeg samarbeider tett med hotellene og resultatet blir positivt for alle. Både de som besøker byen, restauranter og butikker, smiler Veronica.

For eiendomsdirektør Arve Pedersen og regnskapsmedarbeider Sigrid Holter Ingebrigtsen i Hundholmen Byutvikling er det viktig å bidra til et attraktivt sentrum i Bodø.

– Vi er en stor aktør i sentrum og kommer til å bli enda større når Ramsalt Bodø og det nye Choice-hotellet står klart. Da er det viktig og selvsagt at vi skal støtte Bodø Sentrum. Det handler om å skape en enhet som til sammen kan levere et godt produkt, sier Arve.