Hundholmen Byutvikling : Unik arbeidsplass i spennende kontorlokaler

Unik arbeidsplass i spennende kontorlokaler

19/02/2019

– Dette er en fin mulighet for deg som ønsker å lykkes i gründerlivet, eller som bare ønsker å dele arbeidsdagene med andre, sier direktør eiendom Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

Kunne du tenkt deg en egen kontorplass i et kreativt og fremoverlent arbeidsmiljø? – Vi har fire ledige plasser for deg som ønsker nye impulser og inspirasjon, sier direktør eiendom Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling.

For i andre etasje i Jakhellngården vil du kunne bli en del av et innovativt miljø, du vil få nyttige kontakter innenfor næringslivet i Bodø og lokalene har alt du behøver for en god, tilrettelagt og trygg arbeidsdag.

– Dette er en god løsning for deg som trenger en enkel kontorplass med trivelige naboer og en robust utleier. Vi bryr oss om våre leietakere og legger nå til rette for økt verdiskaping i et kontorlandskap hvor alle kontortjenestene er inkludert, sier Pedersen.

Fasiliteter

Prisen er rimelig og konseptet er enkelt. Og for leiebeløpet vil det være fri tilgang til lokalet døgnet rundt, låsbart skap, nettilgang, skriver og skanner, samt et moderne møterom. I tillegg er det fleksible leiekontrakter som kan gå fra måned til måned etter behov.

– I tillegg har vi i Hundholmen Byutvikling et eget servicepunkt som er betjent alle dager for våre leietakere. Der er det blant annet gratis utlån av el-sykkel eller by-sykkel, rabatert pris på trening, garderober og tilbud om skjorterens, forteller Pedersen.

Servicepunktet ønsker å gi deg den «gode følelsen», yte god service og være behjelpelig med det meste. Du må gjerne komme innom og lese dagens aviser og kose deg med en kopp kaffe eller te i samme slengen.

– Har du behov for en skopuss, så har vi skopussemaskiner i servicepunktet på Jakhelln Brygge, samt i hovedinngangen til Jakhellngården. Skulle det regne en dag finner du også egne paraplyer til utlån. Det er bare å ta kontakt, så hjelper vi våre leietakere så godt vi kan, sier han.

Økt verdiskaping

Målet med de enkle kontorplassene er å kunne tilby et spennende sted å jobbe for deg som trenger et nettverk og ønsker å være del av et miljø.

– Dette er en fin mulighet for deg som ønsker å lykkes i gründerlivet, eller som bare ønsker å dele arbeidsdagene med andre. Det handler om økt verdiskapning og gode arbeidsfasiliteter er uten tvil lønnsomt på sikt, sier Pedersen.

For når driften og andre praktiske formaliteter styres av en utleier kan den enkelte fokusere fullt på det som skaper verdi for virksomheten.

– Vår jobb er å legge til rette slik at du kan ha en så god arbeidsdag som mulig, sier Pedersen.