Aktuelt hos oss akkurat nå

Erlings univers

PUBLISERT: 6. juli 2017 AV: Christine Karijord

Han smiler ofte lurt, Erling Ole Berg-Hansen (55). Og skulle det være noe, så sier han akkurat det han mener. Gjerne stikk i strid med flertallet syn. Men han kan også være stille, vente og kjenne etter.

 

-Jeg kan nok ha et avvikende syn når et veivalg diskuteres. Dette kan noen ganger koste energi, og noen ganger blir jeg misforstått.

Erling gjør det igjen, smiler lurt. Og når han gjør det, er det vanskelig å ikke smile tilbake. For det er noe ekte med Erling, selv om han ikke alltid er like lett å forstå. (mer…)

HUDYA group flytter inn i Sjøgata 27

PUBLISERT: 30. juni 2017 AV: Christine Karijord

Hundholmen Byutvikling ønsker HUDYA group og Kyrre Westeng velkommen til Sjøgata 27.

(mer…)

Purehelp flytter inn i Jakhellngården

PUBLISERT: 30. juni 2017 AV: Christine Karijord

Purehelp flytter inn som ny leietaker i Jakhelln gården fra 01.08.2017. Vi i Hundholmen Byutvikling ønsker bedriften og Thomas Wilmann Henriksen velkommen!

(mer…)

Morten Jakhelln går i oldemors fotspor

PUBLISERT: 23. juni 2017 AV: Christine Karijord

Morten Jakhelln har et sterkt engasjement for kunst og kultur. Nå følger han i Oldemor Sofie Jakhellns fotspor og lager utstilling med hennes samlede kunstverk i Galleri Bodøgaard.

(mer…)

Høyt henger det – og med lyset kommer det fram

PUBLISERT: 14. juni 2017 AV: Christine Karijord

Norlandia startet som en idé om et bygalleri. Et prosjekt som forteller historier fra Nordland sett med kunstnerøyne. På Jakhelln brygge i Bodø henger «Jorden i jorden», et bilde du kun ser fra utsiden og som vokser fram med vårlyset.

(mer…)

Vi støtter Team Rynkeby – et bidrag til kampen mot barnekreft

PUBLISERT: 2. juni 2017 AV: Christine Karijord

-Det handler om å vite at vi gjør en forskjell, bidra til en målrettet kamp mot barnekreft, sier lagkaptein Jan-Erik Vembre i Team Rynkeby Nord-Norge. (mer…)

Blir det støy er det gøy – stort sett

PUBLISERT: 31. mai 2017 AV: Christine Karijord

Anders Mehus Coucheron (40) kan litt om alt. Han er ekstremt kunnskapstørst, ganske bortskjemt og har alltid vært i opposisjon mot det etablerte. Men han tilpasser seg, – stort sett.

-Jeg er kanskje ikke den enkleste å forstå bestandig, for jeg er veldig kritisk til etablerte sannheter, særlig tradisjoner. (mer…)

-Morten kom som et friskt pust

PUBLISERT: 29. april 2017 AV: Christine Karijord

Og han gjorde seg raskt synlig, Morten Chr. Jakhelln. Ble fort valgt inn i styret i bransjeforeningen for private eiendomsaktører Norsk Eiendom. Nå takker han for seg.

-Morten kom inn som et friskt pust inn i vår forening for seks år siden, han gjorde seg raskt synlig og kom tidlig inn i styret. Det har fungert veldig bra, han er gjenvalgt to ganger, sier leder Thor Olaf Askjer i Norsk Eiendom.

(mer…)

-Å bli møtt av næringslivet på denne måten er helt nytt for meg

PUBLISERT: 27. april 2017 AV: Christine Karijord

Dette sier leder Ørjan Heldal i minifestivalen Bakgården, som nå ønsker å ta arrangementet til bybildet for å gjøre Bodø til en ekte studentby.

-Vi kontaktet Hundholmen Byutvikling, som umiddelbart skjønte tankegangen om å gjøre Bodø til en studentby. Å bli møtt av næringslivet på denne måten er helt nytt for meg, sier Heldal, som mener Bodø er en by med et universitet, men fortsatt ikke en studentby.

(mer…)

Målrettet og raus

PUBLISERT: 7. april 2017 AV: Christine Karijord

Arve Pedersen har konkurranseinstinkt. Et stort konkurranseinstinkt. Ikke når han går på ski, men i forretningslivet. Og har han bestemt seg for noe, ja så blir det sånn.

-Så er jeg jo idiotisk lojal, ler direktøren for eiendom i Hundholmen Byutvikling, mens han titter ut av vinduet øverst – helt øverst så langt man kommer opp i etasjene i Jakhelln Brygge. Så lyser himmelen opp, oppmerksomheten dras utover, men bare for et øyeblikk.

(mer…)

Erlings univers

Han smiler ofte lurt, Erling Ole Berg-Hansen (55). Og skulle det være noe, så sier…
Les mer