Aktuelt hos oss akkurat nå

-Morten kom som et friskt pust

PUBLISERT: 29. april 2017 AV: Christine Karijord

Og han gjorde seg raskt synlig, Morten Chr. Jakhelln. Ble fort valgt inn i styret i bransjeforeningen for private eiendomsaktører Norsk Eiendom. Nå takker han for seg.

-Morten kom inn som et friskt pust inn i vår forening for seks år siden, han gjorde seg raskt synlig og kom tidlig inn i styret. Det har fungert veldig bra, han er gjenvalgt to ganger, sier leder Thor Olaf Askjer i Norsk Eiendom.

(mer…)

-Å bli møtt av næringslivet på denne måten er helt nytt for meg

PUBLISERT: 27. april 2017 AV: Christine Karijord

Dette sier leder Ørjan Heldal i minifestivalen Bakgården, som nå ønsker å ta arrangementet til bybildet for å gjøre Bodø til en ekte studentby.

-Vi kontaktet Hundholmen Byutvikling, som umiddelbart skjønte tankegangen om å gjøre Bodø til en studentby. Å bli møtt av næringslivet på denne måten er helt nytt for meg, sier Heldal, som mener Bodø er en by med et universitet, men fortsatt ikke en studentby.

(mer…)

Målrettet og raus

PUBLISERT: 7. april 2017 AV: Christine Karijord

Arve Pedersen har konkurranseinstinkt. Et stort konkurranseinstinkt. Ikke når han går på ski, men i forretningslivet. Og har han bestemt seg for noe, ja så blir det sånn.

-Så er jeg jo idiotisk lojal, ler direktøren for eiendom i Hundholmen Byutvikling, mens han titter ut av vinduet øverst – helt øverst så langt man kommer opp i etasjene i Jakhelln Brygge. Så lyser himmelen opp, oppmerksomheten dras utover, men bare for et øyeblikk.

(mer…)

Det perfekte uperfekte

PUBLISERT: 20. mars 2017 AV: Christine Karijord

Noen dager har Sigrid Holter Ingebrigtsen nok med seg selv. Da handler livet om å ha nok energi til å bare være, som i en egen boble, før hun kommer seg til hektene igjen. Da handler det om å ta igjen det tapte.

-Jeg har en kronisk fordøyelsessykdom, og i perioder er jeg veldig syk. Helt siden tenårene har lykken i livet mitt handlet om de friske periodene. Og når kroppen ikke har det bra, da faser jeg ut. Mister litt av meg selv.

(mer…)

PowerOffice flytter inn og opp – Hundholmen Byutvikling flytter ut

PUBLISERT: 22. februar 2017 AV: Christine Karijord

Når IT-gründerne PowerOffice skal fordoble antall ansatte, ser ikke direktør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling noen annen løsning enn å flytte selv.

-Vi har vokst ut over dagens lokaler og må ha mer plass. Så i tillegg til åttende etasje i Jakhelln Brygge, skal vi nå overta toppetasjen til Hundholmen Byutvikling slik at vi blir over to plan, sier direktør Trond Eirik Paulsen i PowerOffice.

For Hundholmen Byutvikling er det viktig å heie fram vekst og utvikling.

-Det handler om å bidra, hjelpe og legge til rette for våre leietakere. Og da strekker vi oss langt, sier direktør eiendom Arve Pedersen, som innrømmer at han enda ikke vet hvor Hundholmen Byutvikling selv skal etablere seg.

(mer…)

Lena og livet

PUBLISERT: 21. februar 2017 AV: Christine Karijord

Lykke for Lena Brunes Hippe, hun som møter deg smilende og oppmerksomt i resepsjonen hos Hundholmen Byutvikling, er å føle seg tilfreds.

-Jeg er tilfreds når jeg har ro i hjertet. Lykke er et stort ord, og det mange leter etter. Men å ha ro i tankene, det å kjenne meg balansert – helt enkelt være fornøyd med det jeg har – ja og at alle rundt meg har det bra, da er jeg lykkelig.

(mer…)

Hvem er du, sånn egentlig?

PUBLISERT: 3. februar 2017 AV: Christine Karijord

-Hei, der er du, sier Morten muntert i det han ankommer kafeen i første etasje i Jakhelln Brygge. Dressjakken er rutete, mannen høyreist, smilende og ser man nøye etter, sitter det en liten «J» øverst på kragen. «J» for Jakhelln.

Hvem er denne litt flyktige, men samtidig oppmerksomme mannen med masse ideer? Øverste sjefen i Hundholmen Byutvikling og administrerende direktør i Christian Jakhelln AS. Han som har hele 35 roller i norsk næringsliv. Hvem er Morten som sitter styret i NHO i Oslo, han som hudløst sto på operascenen i Oslo blendet av scenelyset foran makteliten i Norge, mens han fortalte om Bodøs 100´års prosjekt – Ny by Ny Flyplass?

(mer…)

Kunnskap: Daglig leder Pål Fosdal i NCM Development mener Ramsalt vil bli en destinasjon i verdensklasse. Utviklingsdirektør Anders Mehus Coucheron i Hundholmen Byutvikling gleder seg over å ha næringsutvikleren med på laget. (Foto: Christine Karijord)

– Ramsalt kommer til å bli en destinasjon

PUBLISERT: 12. januar 2017 AV: Christine Karijord

Dette sier daglig leder Pål Fosdal i NCM Development, han som i fire år var med på utviklingen av Barcode i Bjørvika, hovedstadens ferskeste suksess.

-Ramsalt-prosjektet for Hundholmen Byutvikling minner meg veldig om jobben med Barcode i Bjørvika. At dette blir en suksesshistorie, det er jeg ikke i tvil om, sier Fosdal, som er spesialist på næringsetablering og konseptutvikling.

(mer…)

Adecco flytter inn i Jakhelln Brygge

PUBLISERT: 12. september 2016 AV: Arve Pedersen

Adecco flytter inn i Jakhelln Brygge 2.etg og vil være på plass fra ca 1.oktober. Vi ønsker dem velkommen til oss.

Servicestasjon for sykkel

PUBLISERT: 1. august 2016 AV: Arve Pedersen

Ved Jakhelln Brygge er det nå montert servicestasjon for sykkel. Denne finner du ved inngangen til våre garderober. Her kan du rengjøre sykkelen, fylle luft eller ta små reparasjoner ved behov. Lykke til med syklingen!

-Morten kom som et friskt pust

Og han gjorde seg raskt synlig, Morten Chr. Jakhelln. Ble fort valgt inn i styret…
Les mer