Velkommen til servicepunktet i Jakhelln Brygge, hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt meg
  • Lena Brunes
  • Resepsjonist
  • +47 482 50 577
  • Send e-post

Servicepunktet er betjent alle hverdager, og har som hovedoppgave å ta imot alle leietakere og deres besøkende i Jakhelln Brygge. Servicepunktet utsteder adgangskort og nøkler for leietaker, registrerer inn besøkende, administrerer parkeringstillatelser og gir generell informasjon.

Servicepunktet ønsker å gi deg den Gode følelsen, yte god service og være behjelpelig med det meste. Du må gjerne komme innom og lese dagens aviser og kose deg med en kopp kaffe eller te i samme slengen.
Det er også mulig å ha små uformelle møter i foajeen og det er etablert tilgang til gratis WiFi.

Har du behov for en skopuss, så har vi skopussemaskiner i resepsjonen på Jakhelln Brygge, samt i hovedinngangen til Jakhellngården. Skulle det regne en dag finner du også egne paraplyer til utlån. Det er bare å ta kontakt, så hjelper vi så godt vi kan.

Nøkler og adgangskort
Nøkler, adgangskort og adgangsrettigheter rekvireres ved å sende e-post til drift@hundholmenbyutvikling.no. Bestillingen må være skriftlig og sendes av gyldig rekvirent. Utlevering av nøkler og adgangskort skjer i resepsjonen og gyldig legitimasjon må medtas.

Besøksregistrering
Vi har system for registrering av besøkende ved Jakhelln Brygge. Dette gjøres nede i servicepunktet ved egen terminal eller den enkeltes leietaker ved administrator kan utføre dette. Ved behov for hjelp eller ved større besøk, ta gjerne kontakt. Innlogging Onvisit.

City bike utlån
Våre leietakere kan kostnadsfritt låne EL – sykler. Disse befinner seg i servicepunktet ved Jakhelln Brygge og du booker selv tid for dette via vår kalender modul. Klikk her for innlogging. Sikkerhetsutstyr som hjelm og refleksvest finnes også i resepsjonen. Passord for innlogging er oversendt din bedrift.

Skjorterens
Det skal være enkelt og derfor har vi sammen med vår leverandør av renseritjenester Bodø Gardroberenseri gleden av å kunne tilby deg som leietaker dette tilbudet. Du kan levere dine tekstiler når det passer deg i resepsjonen. Henting og levering skjer fra leverandør hver tirsdag og fredag. Informasjon rundt tjenesten finner du ved å klikke her. Ved levering av tøy må det også signeres en ordreseddel som finnes her.

Lurer du på noe?

+47 48 25 05 77

Send oss en e-post

Hudya – forenklet hverdag for folk flest

Hudya handler om å forenkle tradisjonelle forbrukertjenester og samle dem på ett sted. – Tjenester…
Les mer