Hva kan vi hjelpe deg med?

Melde feil eller mangler?
Er du leietaker i en av våre eiendommer og har behov for å melde feil eller mangler? Ta kontakt på drift@hundholmenbyutvikling.no. Driftssjef Frank Tore Olsen treffes også på mobil: 48 22 87 10

Servicepunktet i Jakhelln Brygge

Servicepunktet er betjent alle hverdager, og har som hovedoppgave å ta imot alle leietakere og deres besøkende i Jakhelln Brygge. Servicepunktet utsteder adgangskort og nøkler for leietaker, registrerer inn besøkende, administrerer parkeringstillatelser og gir generell informasjon.

Servicepunktet ønsker å gi deg den Gode følelsen, yte god service og være behjelpelig med det meste. Du må gjerne komme innom og lese dagens aviser og kose deg med en kopp kaffe eller te i samme slengen. Det er også mulig å ha små uformelle møter i foajeen og det er etablert tilgang til gratis WiFi.

Har du behov for en skopuss, så har vi skopussemaskiner i servicepunktet på Jakhelln Brygge, samt i hovedinngangen til Jakhellngården. Skulle det regne en dag finner du også egne paraplyer til utlån. Det er bare å ta kontakt, så hjelper vi så godt vi kan.

Nøkler og adgangskort
Nøkler, adgangskort og adgangsrettigheter rekvireres ved å sende e-post til servicepunkt@hundholmenbyutvikling.no. Bestillingen må være skriftlig og sendes av gyldig rekvirent. Utlevering av nøkler og adgangskort skjer i resepsjonen og gyldig legitimasjon må medtas.

Besøksregistrering
Vi har system for registrering av besøkende ved Jakhelln Brygge. Dette gjøres nede i servicepunktet ved egen terminal eller den enkeltes leietaker ved administrator kan utføre dette. Ved behov for hjelp eller ved større besøk, ta gjerne kontakt. Innlogging Onvisit.

City bike utlån
Våre leietakere kan kostnadsfritt låne EL – sykler. Disse befinner seg i servicepunktet ved Jakhelln Brygge og du booker selv tid for dette via vår kalender modul. Klikk her for innlogging. Sikkerhetsutstyr som hjelm og refleksvest finnes også i resepsjonen. Passord for innlogging er oversendt din bedrift.

Rabattert pris på trening

Våre leietakere får nå rabattert pris på trening gjennom Stamina og Balansen. Kontaktinfo: Frank.jakobsen@staminagroup.no. Telefon 910 04 306. Lise@balansen.no Telefon 414 29 442.
Oversikt over priser finner du her.

Skjorterens
Det skal være enkelt og derfor har vi sammen med vår leverandør av renseritjenester Bodø Gardroberenseri gleden av å kunne tilby deg som leietaker dette tilbudet. Du kan levere dine tekstiler når det passer deg i resepsjonen. Henting og levering skjer fra leverandør hver tirsdag og fredag. Informasjon rundt tjenesten finner du ved å klikke her. Ved levering av tøy må det også signeres en ordreseddel som finnes her.

Garderober
Vi har nye dame- og herregarderober med dusj- og skiftefasiliteter. Garderobene har inngang fra bakgården mellom Jakhelln Brygge og Jakhellngården og er tilgjengelig for leietakere i begge byggene. Ved inngangen til garderobene finner du også servicestasjon for sykkel hvor du kan vaske/spyle av sykkelen din.

Trådløse data nett / WiFi
Ved Jakhelln Brygge og Jakhellngården kan du jobbe fra alle våre sosiale møteplasser i bygget. Det er etablert trådløse datanett i resepsjonsområdet, alle møterom, lunsj kafe og lounge utenfor heis. Tilgangskoder fås i servicepunktet.

GDPR 
Hundholmen Byutvikling fokuserer på å ivareta og beskytte personvernet til våre leietakere,
samarbeidspartnere og ansatte. Vi behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning,
herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.

Vi har nå utarbeidet databehandleravtaler som et tillegg til leiekontrakten for våre leietakere.

Les mer om våre rutiner i vår Personvernerklæring. 

Ønsker du å informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg eller ønsker du at informasjon vi måtte ha om deg slettes, ta kontakt med oss på post@hundholmenbyutvikling.no.

Nyttig informasjon for leietakere

 

Nyttig informasjon for leverandører

Lurer du på noe?

+47 48 25 05 77

Send oss en e-post

- Noen ganger er det godt å ha en å snakke med

Å være mentor handler om å utvikle og motivere mennesker gjennom egen erfaring og viten.…
Les mer