Regnskapsmedarbeider Aileen Hardy (27) har fått fast jobb i Hundholmen Byutvikling. (Foto: Marthe Mølstre)
PUBLISERT: 11. oktober 2017

-Jeg ble så glad at jeg ikke visste hva jeg skulle si

Aileen Hardy (27) har i siden desember 2016 gått i vikariat hos Hundholmen Byutvikling. I dag fikk regnskapsmedarbeideren fast ansettelse.

– Jeg er så takknemlig for denne muligheten. Og da direktør Morten Jakhelln hentet meg inn på kontoret for en prat, visste jeg ikke hva jeg skulle si når han tilbød meg fast ansettelse. Jeg er nok enda gladere enn hva jeg klarer å gi uttrykk for. Og ikke bare har jeg fått en god jobb, jeg får også fortsette i et fantastisk arbeidsmiljø, smiler Aileen.

 

Drømmejobben

Det var allerede da hun gikk på videregående at hun begynte å drømme om å jobbe i Jakhelln Brygge.

– Jeg har virkelig fått drømmejobben, og dette er min første faste jobb. Veldig stort, og jeg blir nok værende her lenge, smiler Aileen.

Hun har opplevd det å være i vikariat i forkant av fast ansettelse som litt usikkert, men samtidig veldig positivt nå sett i ettertid.

– Jeg har jo gått rundt og hatt veldig lyst på fast jobb her, men synes faktisk det har vært godt å bevise at jeg tar utfordringene jeg har fått, og at jeg har taklet dem. Det gir en trygghet i bunn når man får tilbud om fast ansettelse, sier hun.

 

Mer kompetanse

Vedsiden av jobben med regnskap skal siviløkonomen ta skatterett ved Nord universitet.

– Nå skal jeg bygge videre på kompetansen jeg har, og det tror jeg blir nyttig, sier Aileen.

Hun har opplevd stor fremgang og utvikling i tiden under vikariatet.

– Må si jeg har utviklet meg dette året, både faglig og personlig. Jeg har blitt fulgt opp og har fått rom til å vokse, smiler 27-åringen fra Værøy.

Nå skal næringslivet bidra til bedre levekår i Bodø

Bodø kommune inviterer nå næringslivet til et samarbeid for økt trivsel og redusert sykefravær i…
Les mer